Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 3 de novembre del 2008

Canvi Climàtic. Encara podem fer alguna cosa!!!

La mitjana anual europea de les temperatures atmosfèriques ha augmentat 0,3-0,6°C des de 1900.

D'acord amb els models climàtics, es preveuen nous augments, per sobre dels nivells de 1990, fins a prop de 2°C per a l'any 2100, amb increments superiors al nord d'Europa en comparació amb el sud.

Entre les possibles conseqüències, es contemplen: l'elevació del nivell del mar, tempestes més freqüents i intenses, inundacions i sequeres, així com canvis en la biosfera i en la productivitat d'aliments.

La gravetat d'aquestes conseqüències dependrà en part del grau en el qual s'implementin les adequades mesures d'adaptació durant els pròxims anys i dècades.

Tots tenim l'obligació de deixar un planeta a les futures generacions en la millors condicions possibles per al desenvolupament de la vida, és per això pel que hem de conèixer què és el que està passant amb el canvi climàtic, per a així poder aportar el nostre gra de sorra en la millor conservació de lacasa de tots, el nostre planeta Terra.


Aqui teniu un video, de lo fantàstic que és la nostra terra!!!. Tenim 3 minuts per disfrutar d´un planeta que és molt bonic i que l'hem de cuidar!

http://video.thesecret.tv/windowsmedia/planetearthforever.wmv

vv