Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 13 de novembre de 2008

Google s'apunta a la telefonia per internet

Google s'apunta a la telefonia per internet

Albert Cuesta. Diario AvuiVideoconferències des del correu electrònic. Aquesta és la novetat que Google acaba d'introduir en el camp de les aplicacions de telefonia per Internet. Des d'ahir els usuaris de Gmail, el servei de correu electrònic de Google, poden descarregar al seu ordinador un complement que afegeix imatge i so al sistema Google Talk de missatgeria instantània, integrat a Gmail en la versió de text i disponible a l'adreça

http://mail.google.com/ videochat.

A més a més, esclar, l'usuari ha de disposar d'una càmera web, micròfon i altaveu.

Google Talk no és el primer programa de missatgeria instantània que ofereix funcions de videoconferència: tant el de MSN com el de Yahoo ja ho permeten, i fins i tot parlar amb telèfons convencionals mitjançant la compra de crèdits. Més popular encara que els citats és el servei de Skype, que ofereix una gran qualitat d'imatge i so.La novetat principal que aporta el nou Google Talk és la inclusió de les funcions de videoconferència dins la pantalla del correu electrònic, de manera que no cal tenir obert un altre programa a l'ordinador per mantenir converses, i es pot compartir la llista de contactes, sempre que també sigui d'usuaris de Gmail.El nou videoxat de Google funciona amb els principals navegadors web per a Windows i Mac i està disponible amb els menús en català. De moment permet parlar entre dos ordinadors, sense possibilitat de multiconferències o trucades a telèfons normals.