Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

diumenge, 16 de novembre de 2008

Guia de Pràctica Clínica en Diabetis Tipus II del Sistema Nacional de Salut (SNS)


En línia amb el foment de la investigació i les millores en l'atenció sanitària integral als pacients, el ministre de Sanitat i Consum,
Bernat Soria, ha presentat la Guia de Pràctica Clínica en Diabetis Tipus II del Sistema Nacional de Salut (SNS).

La presentació s'ha produït en la inauguració de la I Jornada Tècnica sobre l'Estratègia davant la Diabetis del
SNS, que s'ha celebrat en el Ministeri de Sanitat i Consum.

Aquest document ajudarà els professionals sanitaris a la presa de decisions i millorarà així la prevenció, el diagnòstic i l'atenció dels pacients diabètics. La seva presentació es produeix un dia abans de la celebració del Dia Mundial de la Diabetis, una patologia que a Espanya és la sisena causa de mort i afecta el 6,5% de la població d'entre 30 i 65 anys.

La guia ha estat finançada pel Ministeri i elaborada per un equip multidisciplinari integrat per professionals mèdics, d'infermeria i farmàcia. A més, ha comptat amb la participació de les societats científiques i de la Federació Espanyola de Diabetis.

Més informació:


http://blog.plandecalidadsns.es/485/estrategias-en-salud/guia-de-practica-clinica-en-diabetes-tipo-ii-del-sistema-nacional-de-salud-sns/