Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 27 de novembre de 2008

Indemnitzada una pacient que no va firmar el CI per operar-se

La Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha condemnat a la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid a indemnitzar una pacient amb 6.000 euros per la falta de consentiment en la intervenció d'extracció de queixal del seny.
La pacient va ser aconsellada pel seu Metge de Familia de la necessitat de treure el queixal a fi d'evitar complicacions, però no se li va informar sobre "cap risc que pogués derivar-se de la intervenció i no va firmar document de Consentiment Informat (CI).

Durant l'operació es van produir diversos intents d'extracció i diverses injeccions d'anestèsia, que van provocar una lesió al nervi lingual.