Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 28 de novembre de 2008

Les 20.941 oficines de farmàcia obertes al públic a tot Espanya participaran activament a la campanya 'Actua. Atura la sida.

Les 20.941 oficines de farmàcia obertes al públic a tot Espanya participaran activament a la campanya "Actua. Atura la sida"
"Units podem' amb la que es pretén conscienciar a la societat a actuar en la lluita contra la sida, amb motiu del Dia Mundial d'aquesta malaltia, que se celebra el pròxim 1 de desembre.

Segons va informar l'Organització Farmacèutica Col·legial, a tots els establiments sanitaris que integren la xarxa espanyola d'oficines de farmàcia es visualitzaran cartells informatius sobre aquesta patologia i de les mesures que es poden adoptar per detenir el seu contagi.

Les farmàcies espanyoles han col·laborat al llarg dels anys en campanyes sanitàries amb motiu del Dia mundial de la sida a través de successives campanyes, tals com 'Atura la sida. Units podem' (2007), 'Atura la sida. Tu pots' (2006), 'Prova del VIH/sida. Senzillament sortiràs de dubtes' (2005), 'Aquesta farmàcia col·labora en la prevenció del VIH/sida' (2004) 'Ara jo també decideixo' (2003), ' m'hauria de fer la prova del VIH/sida? ' (2001- 2003), i 'Farmacèutics contra la sida' (1996-1999).

Més informació: