Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 12 de novembre de 2008

Lliurament del 4t. Premi de Recerca en Atenció Primària 2008 de la Regió Sanitària Barcelona

La consellera de Salut, Marina Geli, ha presidit avui l’acte de lliurament del 4t. Premi de Recerca en Atenció Primària 2008 de la Regió Sanitària Barcelona.

El Premi s’ha concedit al projecte “Estudi d’intervenció per millorar el suport social en cuidadors”, presentat per Josep M. Bonet, com a investigador principal de l’equip investigador del Servei d’Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet, de l’Institut Català de la Salut.

En aquesta quarta convocatòria del Premi, s’han presentat 16 projectes. Dels 16 projectes, es van seleccionar 4 projectes finalistes.
Segons el territori de procedència, 6 són de la ciutat de Barcelona, 3 del Barcelonès Nord, 2 del Baix Llobregat, 3 del Vallès Occidental i 2 del Vallès Oriental.
Pel que fa a l’entitat gestora a la qual pertany l’equip investigador, 11 projectes són de l’ICS, 2 de Badalona Serveis Assistencials, 1 del Consorci Sanitari Integral, 1 del Consorci Sanitari de Terrassa i 1 de Gesclínic.La convocatòria del 4t. Premi de Recerca en Atenció Primària 2008 de la Regió Sanitària Barcelona es va publicar al DOGC núm. 5080, de 28 de febrer de 2008, i compta amb la col·laboració de l’Institut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol.
Els projectes de recerca s’han de basar en la millora de la qualitat en la prestació i l'impacte dels serveis d'atenció primària en els resultats de salut de la població, amb especial èmfasi en l’accessibilitat, l’equitat, la continuïtat assistencial entre nivells, l'efectivitat i l'eficiència dels serveis.
Aquest Premi, que té una dotació de 12.000 euros, va adreçat als equips d’investigació de les entitats proveïdores d’atenció primària de la Regió Sanitària Barcelona, del Servei Català de la Salut.
La Regió Sanitària Barcelona té previst continuar convocant anualment el Premi de Recerca en Atenció Primària, d’acord amb les línies estratègiques del Departament de Salut, i promoure la difusió dels resultats dels projectes de recerca amb la finalitat d’afavorir el benchmarking entre els equips d’atenció primària.
Projecte guanyador
Projecte: “Estudi d’intervenció per millorar el suport social en cuidadors”
Investigador principal: Josep M. Bonet
Equip investigador: Servei d’Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet, de l’Institut Català de la Salut
Més informació: