Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

diumenge, 2 de novembre de 2008

Propera aparició d´exenatida (Byetta)

Font: El Supositorio...

Després de la recent aparició de les incretines orals: sitagliptina (Januvia) i vidagliptina (Galvus), al costat de les seves associacions amb metformina; s'anuncia la comercialització d'exenatida (Byetta) que s'administra per via parenteral.Després de diversos anys d'ús en EUA, exenatida presenta dades preocupants sobre la seva seguretat. El principal d'ells és el risc d'aparició de pancreatitis aguda potencialment greu.

La FDA va crar una alerta
sobre aquest tema recentment.

La lectura completa de la ficha tècnica és molt necessària, donada la quantitat de problemes detectats: separació horària entre la injecció i la presa de medicaments, risc d'agreujament de la funció renal amb medicaments d'ús comú com IECAs, entre molts d'altres.