Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 11 de novembre de 2008

Recomanaries l'automonitoratge amb tires reactives de la glucèmia en pacients diabètics que no utilitzen insulina?

Una revista de Medicina de Familia fa regularment enquestes entre els seus lectors amb una pregunta relacionada amb la temàtica d'un dels seus articles.

El resultat a la pregunta de "si recomana l'automonitoratge amb tires reactives de la glucèmia en pacients diabètics que no utilitzen insulina", és el que s'il·lustra a la figura.

Aquesta resposta està en absoluta discordància amb el que preconitza a l'article que origina la pregunta, en aquest es fan eco de l'estudio ESMON publicat en el BMJ que tanta i tan inutil repercussió mediàtica ha tingut.

Com diu Muir Gray: " la variable més important que els diabeticos tipus dos han de controlar és el seu pes, si ademas volen mesurar alguna cosa poden provar de comptar els passos que caminen i afegir 300 passos més al dia".

Més informació:

Font Dr. Rafa Bravo. Primum non nocere

http://rafabravo.wordpress.com/2008/11/11/tiritas/