Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 5 de novembre de 2008

Relació entre la manera de menjar i l´excés de pes!!!

El David de Miguel Angel:


Després de dos anys de visita als EEUU, el David de Miguel Angel torna a Italia: ...

i els seus "orgullosos" patrocinadors:

Alguns dels consells que es donen a les persones amb excés de pes és que mengin a poc a poc i no ho facin fins a trobar-se plens.

La idea subjacent és que la sensació de sacietat apareix un temps després d'iniciat l'acte de menjar, pel qual, si es menja molt ràpid, les calories ingerides fins al moment en què apareix la sensació de sacietat és superior a la que s'hagués ingerit en cas de menjar més lentament.

En diversos estudis publicats prèviament ja s'havia detectat una relació entre menjar ràpid, menjar fins a omplir-se i un major IMC. El fet que en aquest i en altres estudis s'hagi detectat que aquesta relació es manté independentment de l´ingesta calòrica total suggereix que el mecanisme subjacent a aquesta relació sigui diferent de la relació entre la velocitat de la ingesta i la sensació de sacietat.
Més informació:

Font: AP al dia