Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

diumenge, 23 de novembre de 2008

Robots per atendre a malats i discapacitats

Un dels més sofisticats robots humanoides del món, dissenyat al Japó, perfeccionarà les seves destreses a Espanya, on serà programat per experts del RoboticsLab de la Universidad Carlos III de Madrid, per atendre a malalts i discapacitats o portar lliteres als hospitals.

Aquest equips de científics, un d'Espanya i un altre del Japó, col·laboraran estretament, des d'un laboratori d'investigació conjunt amb representació en els dos països, a l'entrenament d'aquest
robot denominat HRP2, creat originàriament per treballar a instal.lacions nuclears i en el desenvolupament del 'software' que li permetrà realitzar tasques múltiples: domèstiques, sanitàries, assistencials, socials, espacials, de vigilància, etc.

Més informació:

http://www.elmundo.es/navegante/2008/11/21/tecnologia/1227269026.html