Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 24 de novembre del 2008

Un comitè d'experts revisarà la llei de la dependència



No s'adonen que la casa no es pot començar per la teulada???







Font. Diari Avui


Un comitè d'experts revisarà la llei de la dependència

Noticia:

El govern central ha posat en marxa un comitè d'experts amb un perfil acadèmic i independent per revisar la llei de dependència i fer les propostes necessàries per garantir la sostenibilitat del sistema d'atenció a les persones dependents.
L'equip estarà format per quatre professors d'universitat i un exalt càrrec de la Generalitat.

D'aquesta manera es compleix el mandat del Congrés, aprovat l'octubre passat, que instava el govern a crear un equip de treball que presentés abans del mes de juny del 2009 un informe sobre l'aplicació de la norma que va entrar en vigor el mes de gener del 2007.
La iniciativa va ser proposada per CiU i va comptar amb el suport de tots els grups parlamentaris, a excepció del PP.

L'equip el formaran el catedràtic de sociologia de la Universitat d'Alcalá de Henares Gregorio Rodríguez Cabrero, el catedràtic d'economia aplicada de la Universitat Pompeu Fabra Guillem López Casanovas i els professors de fonaments de l'anàlisi econòmica de la Universitat Complutense de Madrid, Simon Sosvilla i José Antonio Herce. També en formarà part l'exdirectora de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Cervera.

D'altra banda, el col·lectiu Papàs de l'Álex va assegurar ahir que el departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat sabia quantes persones discapacitades tenien dret a ajudes dos anys abans de l'entrada en vigor de la llei el 2007, ja que el 2005 tenia comptabilitzades 356.530 persones amb discapacitat.