Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 28 de novembre de 2008

Un pegat transdèmic tracta per primera vegada els símptomes provocats per la malaltia d'Alzheimer


 Un pegat transdèmic tracta per primera vegada els símptomes provocats per la malaltia d'Alzheimer, aconseguint la mateixa eficàcia terapèutica de la mateixa molècula del seu tractament en pastilles.
El medicament, suposa un canvi en les rutines de medicació dels pacients.

Durant la presentació del fàrmac en el marc de la LX Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia, la cap clínica del Servei de Neurologia de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, Mercè Boada, va destacar l'impacte social del tractament en el tipus de pacients a qui va dirigit

Segons va destacar, l'administració del tractament en un format de pegat "afavoreix el bon compliment de la prescripció mèdica" i, especialment, en el cas dels malalts d'Alzheimer que solen sofrir dificultats a l'hora de complir amb el tractament, així com també els seus assistents que "solen ser añosos".Més informació: