Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 11 de desembre del 2008

Comunicat en relació a l’acord amb Metges de Catalunya sobre el servei d’atenció domiciliària

Comunicat en relació a l’acord amb Metges de Catalunya sobre el servei d’atenció domiciliària





[11/12/2008]



• La Direcció de l’Institut Català de la Salut (ICS) i el sindicat Metges de Catalunya (MC), reunits avui dijous, dia 11 de desembre de 2008, a la seu del Departament de Treball han arribat als següents acords:





De forma transitòria, i fins que es defineixi un nou model retributiu per al personal facultatiu dels equips d’atenció primària, es crearà una unitat de reforç per a l’atenció domiciliària a l’Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat.



Aquesta unitat de reforç, amb la finalitat de garantir la qualitat de l’atenció domiciliària i no incrementar les càrregues de treball dels professionals, es desplegarà en la franja horària de les 17 a les 19 hores de dilluns a divendres i reforçarà l’activitat pròpia dels equips d’atenció primària.





Es constituirà una comissió de seguiment entre l’ICS i MC que permeti adequar progressivament la unitat de reforç a les necessitats assistencials que es produeixin en cada moment.





En el termini de dos mesos, ambdues parts es comprometen a consensuar un document per tal de revisar i garantir la qualitat de l’atenció domiciliària a la ciutat de Barcelona.





En qualsevol cas, l’ICS continua assumint, tal i com ha fet des del dia 1 de desembre de 2008, l’atenció domiciliària continuada de 17.00 a 19.00 hores, de dilluns a divendres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y nosotros qué?
No nos cubren los domis de 17 a 19 h, con efectos retroactivos desde hace 20 años.

Miguel Angel.

Anònim ha dit...

A Costa de Ponent no tenim ni tant sols PIUC i a Barcelona disposaran de reforç per fer allò que nosaltres fa 20 anys que fem.... ¿Podria explicar-m'ho algú???