Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 19 de desembre de 2008

GPC sobre el maneig de la Depressió a l´adult


Nova Guia del SNS.
L'equitat i una atenció de qualitat en la depressió major són els objectius finals que animen aquesta guia impulsada pel Plan de Calidad del Sistema Nacional de Salud.
A començaments de l'any 2006 la Direcció General de l'Agència de Qualitat del Sistema Nacional de Salut (SNS) va elaborar el Pla de Qualitat per tal d'incrementar la cohesió, garantir la màxima qualitat de l'atenció sanitària i reduir la variabilitat de la pràctica clínica.
En l'esmentat pla es va encarregar l'elaboració de diverses guies de pràctica clínica sobre patologies prevalents o amb un important impacte en la societat.
La guia sobre el maneig de la depressió major en l'adult, elaborada per l´ Agencia de Evaluación de Tecnologías Sanitarias de Galicia, ha estat fruit d'aquest encàrrec.
Més informació i la Guia: