Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 30 de desembre del 2008

La Grip ataca al Regne Unit!


Al Regne Unit , el brot de grip és el pitjor desde fa vuit anys
Font:
guardian.co.uk


En aquesta època de l'any, el Norovirus és molt actiu i presenta aquestes característiques d'alta transmissibilitat.
Si mirem el Regne Unit, podem anar preparant-nos per al que ve.
Traducció:
La Gran Bretanya te el brot de grip més gran dels vuit darrers anys.

L'últim brot de grip gran va ser el 1999/2000, quan van morir 22,000 persones, 10 vegades la mitjana per a una estació de grip d'hivern.

Les últimes xifres des de l'Escola Reial de GPs mostren ratios de 69 casos de grip en 100,000 durant aquesta setmana. Durant les dues darreres setmanes, la proporció ha pujat de manera exponencial, des de 28 en 100,000 fa dues setmanes, a 40 la darrera setmana i ara 69.

La pujada són a totes les regions de l'UK i completament per grups d'edat, però sembla ser els adults joves i mitjans vells que es malalteixen més. La proporció ha augmentat a 80 en 100,000 en el grup d'edat de 15 a 44 i a 76 entre 45 a 64 anys.

El brot d'empitjorament provocarà problemes per al servei de salut sobre la pausa de Nadal, especialment combinada amb l'extensió del norovirus amb clinica de vòmits.

"Si té norovirus a la sala, l'ha de tancar i rentar-se'l", deia el Professor Steve Field, GP de Birmingham que és president de l'Escola Reial de GPs. "I alhora està apropan-se a la gent més gent fràgil i anciana i provocant bronquitis i pneumònia."

La darrera setmana i aquesta, el virus de la grip està tenint un gran impacte en el funcionament del NHS.

Més informació: