Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 22 de desembre de 2008

Nou Tractament de la Fibromialgia


Nou Tractament de la Fibromialgia
RESUM:

 

En el tractament farmacològic de la fibromialgia els antidepressius tricíclics, com l'amitriptilina i la ciclobenzaprina, altres antidepressius com la fluoxetina; els analgèsics com el paracetamol, sol o associat a tramadol, i alguns anticonvulsivants del tipus de la pregabalina, són els fàrmacs que millor han demostrat la seva eficàcia en el control dels símptomes de la malaltia.

Altres antidepressius com a els inhibidors de la recaptació de serotonina i norepinefrina, han mostrat en estudis preliminars que poden ser una bona alternativa en el futur del tractament d'aquests pacients, però falten encara estudis que corroborin les primeres dades.

Altres fàrmacs com els AINE, els opioids majors o els tractaments hormonals, no han demostrat cap utilitat. "
Més informació:
http://tinyurl.com/4p3h3b