Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 10 de desembre del 2008

Nova i remodelada web secardiologia. El Web d´informació de la Salut Cardiovascular


Font: EUROPA PRESS


La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) i la Fundació Espanyola del Cor (FEC) van anunciar avui el redisseny de la seva pàgina web 'www.secardiologia.es' amb l'objectiu de millorar la transmissió dels seus missatges sobre salut cardiovascular, destinats tant a empreses, professionals de la salut i pacients.

A Espanya, 21,2 milions de persones utilitzen Internet, dels quals el 75 per cent es connecta entre 5 i 7 vegades a la setmana durant una mitjana de 12,3 hores, per això la Casa del Cor aposta per Internet per vehicular els seus missatges, tant en temes de prevenció dirigits a la població en general, com en la potenciació de les seves activitats científiques, d'investigació i formació continuada per a professionals de la salut.

Es tracta d´una eina molt eficaç perquè la població disposi d'un accés fàcil i atractiu als consells de salut que volem transmetre", va assenyalar la presidenta de la SEC, María Jesús Salvador.

Així, el nou portal ha aconseguit reforçar la comunicació amb l'exterior a través de l'enviament de newsletters, la creació del bloc 'Cardiologia avui', per estimular el debat entre els cardiòlegs, i el naixement de 'Cardio TV', que vol convertir-se en la referència científica dels cardiòlegs de parla hispana.


 Noticias de Sanidad : Los cardiólogos lanzan una nueva página web para transmitir

Més informació en Castellà:

"Actualmente la web genera entre 210.000 y 250.000 páginas vistas al mes, con una media de entre 45.000 y 50.000 visitas únicas por mes. A pesar de la juventud del nuevo portal web, la optimización de páginas (SEO) y la consecución de enlaces entrantes de calidad ('Link Building') esta dando sus primeros frutos. Destaca el hecho de que el nuevo portal se haya posicionado en la primera página de resultados que los principales motores de búsqueda (Google, Yahoo, MSN) ofrecen para palabras como 'cardiología', 'cateterismo', 'desfibrilador', 'marcapasos', 'cardiopatía', 'electrocardiograma' o 'colesterol'.

El nuevo portal web aloja 'Cardio TV', un canal de contenido científico dedicado a los profesionales de la salud, a través de entrevistas, reportajes, debates, monografías y ponencias conforman una completa parrilla. El nacimiento de Cardio TV tiene como principal objetivo convertirse en la referencia científica de los cardiólogos de habla hispana.

Otra de las novedades que se presenta en la nueva web es el blog 'Cardiología hoy', una novedosa herramienta que pretende estimular a los cardiólogos a iniciar el debate sobre diferentes temas de interés. Además, entre los próximos proyectos en marcha del equipo Web & Multimedia de la Casa del Corazón destaca la incorporación de algunos 'banners' y calculadoras de riesgo cardiovascular para que puedan ser implementados libremente en todos los blogs y sitios web que lo deseen.
"