Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 3 de desembre de 2008

Percepció dels usuaris sobre informació facilitada pels metges d'Atenció Primària respecte a la medicació prescrita.


Font: Ministerio de Sanidad y Consumo

Noticia:
"Recientemente se ha publicado en la edición española de la revista
Medical Economics una reseña de un estudio que tiene por objetivo conocer la “percepción de los usuarios sobre la información facilitada por los médicos de Atención Primaria del Servicio Madrileño de Salud respecto a la medicación prescrita, así como el grado de comprensión de la misma”."
"Este estudio ha sido realizado por el
Servicio Madrileño de Salud y financiado por el Ministerio de Sanidad y Consumo a través de los Fondos para Políticas de Cohesión en el año 2007 en el marco de la estrategia mejorar la seguridad de los pacientes atendidos en los centros sanitarios del Sistema Nacional de Salud."

"Referencia del artículo:"
"García Boro S. Gestión en atención primaria: la información que recibe el paciente. Medical Economics [Internet]. 2008 oct [acceso 2-12-2008]16:12-13. Disponbible en: "