Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 15 de desembre de 2008

"Yo pongo condon"

Interessant i valent, la nova campanya per afavorir l'ús del preservatiu que ha realitzat el "Ministerio de Sanitad de España", des de la famosa, i polèmica, campanya del "pontelo ponselo" 1990 no vèiem res nou, felicitar al ministre Sòria pel seu valentia i quant a les seves paraules "aquesta no és una campanya per a Catedratics d'Universitat", ...... només una cosa, dóna una mica de vergonya que continuïn farmàcies que no venen preservatius, i més vergonya encara que el Ministeri i les diferents Conselleries permetin que, en una concessió administrativa, que és l'oficina de farmàcia, no es pugui vendre un producte sanitari a què està obligada per llei.

Si com diu públic un 16% dels joves tenen difícil accés als preservatius, seria més efectiu afavorir aquest accés, llavors.....perquè no s'actua contra aquestes farmàcies? perquè tanta defensa d´un model que fa aigües? quina pressió exerceixen els lobies de farmaceutics per no permetre canviar un model, objectivament dolent, per un altre que, de veritat, defensi i respecti la salut de les persones?.

Font: Per Antonio Villafaina