Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 15 de gener de 2009

Atenció als bonys del coll!


Un metge d'Atenció Primària ha estat condemnat per delicte d'homicidi per imprudència professional comès en el cas d'una pacient, morta de càncer el 2005, que a començaments de 2002 va acudir a la seva consulta queixant-se d'un bony en el costat dret del coll que el condemnat va atribuir a una afecció dental i sense que li realitzés cap proves diagnòstiques ni la derivés a un altre metge especialista.


 En la condemna recorreguda, la jutgessa retreia al metge de capçalera per no derivar a la pacient a l'especialista maxil·lofacial ni prescrigués la realització de proves radiològiques com un TAC cranial i una ortopantomografía, mentre, prenent com a referència el testimoni dels pèrits, advertia que el bony que la víctima presentava al coll era un senyal d'alarma que no podia ser tingut com a una cosa banal, actitud de passivitat que es retreu al condemnat.Més información en Castellà: