Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 15 de gener de 2009

AUnETS: Nova Plataforma de les Agències i Unitats d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries


Pla de Qualitat per al Sistema Nacional de Salut
Nova Plataforma de les Agències i Unitats d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries

Apareix un nou lloc web desenvolupat en el marc del Pla de Qualitat per al Sistema Nacional de Salut a través de l'Agència d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries de l'ISCIII.

Aquesta plataforma està basada en el coneixement compartit i permet el treball en xarxa de totes les agències i unitats d'avaluació de tecnologies sanitàries de les Comunitats Autònomes.

A través d'aquesta plataforma els professionals sanitaris tenen accés a actuacions en curs, eines de suport metodològic, informes d'avaluació de tecnologies sanitàries, tecnologies emergents, documents de consens, guies de pràctica clínica, recursos de formació, mapa de recursos i enllaços a les xarxes nacionals i internacionals d'avaluació i altres projectes relacionats.