Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 9 de gener de 2009

Nou test per a la detecció del VIH i l'hepatitis en donacions de sangFont: JANO.es

Desenvolupat per Roche, ha sigut autoritzat per la FDA dels Estats Units


La FDA nord-americana ha autoritzat una nova prova d'àcids nucleics de Roche per a la detecció del VIH i del virus de l'hepatitis C (VHC) i de l'Hepatitis B (VHB) en un únic anàlisi automatitzat, amb l'objectiu d'elevar la seguretat de la sang procedent de donacions, segons informa el laboratori en un comunicat.

La prova, anomenada "Cobas TaqScreen MPX Test", es realitza a la plataforma totalment automatitzada en temps real, ideada per incrementar l'eficàcia del processament amb un disseny modular únic i preparat per l'ús de reactius.

Segons va declarar el director de Roche Diagnòstic Molecular, Daniel O'Day, "el test múltiple ha tingut una àmplia acceptació i ha demostrat un rendiment excel lent en bancs de sang de tot el món".

Més informació: