Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 26 de gener de 2009

Publicada una nova eina per a la formulació de recomanacions


Recentment, l'Organització Panamericana de la Salut (OPS) ha publicat en castellà una sèrie d'articles sobre els mètodes que s'utilitzen en la generació de guies de pràctica clínica, i directrius i polítiques sanitàries.

Aquesta sèrie, originalment publicada en Health Research Policy and Systems entre novembre i desembre de 2006, és el resultat del treball avançat pel comitè consultiu de l'Organització Mundial de la Salut (l'OMS), a fi d'emprar processos més rigorosos per aconseguir que les recomanacions sobre l'assistència sanitària que es formulin des de l'OMS estiguin basades en la millor evidència provinent de la investigació disponible.

Llegir text complet: Publicada una nova eina per a la formulació de recomanacions