Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 9 de gener de 2009

Trombolisis en ressucitació extrahospitalària, sense benefici en l´infart cardíac

Un equip internacional coordinat per investigadors de les Universitats de Colònia i Heidelberg d´Alemanya, ha demostrat que la trombolisis durant la ressucitació extrahospitalària no aporta cap benefici després de l'infart cardíac, segons un estudi, que es publica en l'últim número de The New England Journal of Medicine.
Bernd W. Böttiger, coordinador d'aquest estudi multicèntric i doble cec, ha afirmat que quan tenecteplasa va ser utilitzada sense teràpia antitrombótica complementària durant el suport avançat de per l´aturada cardíaca extrahospitalaria no van detectar cap tipus de millora en comparació amb el placebo.

Els investigadors no han observat diferències significatives entre tenecteplasa i placebo en la supervivència als trenta dies, l'admissió hospitalària, el retorn a la circulació espontània, l'alta hospitalària i els resultats neurològics.