Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 12 de març de 2009

Sertralina: l´antidepressiu amb un major balanç-eficàcia no abandonament.

Font: Hemos leido:

Resum: "Els antidepressius de major eficàcia són escitalopram, mirtazapina, sertralina i venlafaxina. La reboxetina va ser significativament menys eficaç que qualsevol dels 11 restants antidepressius. En termes de no abandonaments, els quatre antidepressius millors van ser bupropion, citalopram, escitalopram i sertralina."

"Per això, considerant el balanç eficàcia-no abandonament i els costos del tractament, els autors conclouen que la SERTRALINA seria la de primera elecció com a tractament d'inici. "

"Almenys, una mica més orientats poden estar els metges en com a l'inici del tractament, ja que sembla ser que, no tots són iguals, però... continuaran així sent passades unes quantes setmanes-mesos més de tractament? Aquesta pregunta, de moment, continua sense estar aclarida."

Tingeu en compta que és uns del antidepressius recomanats per l´ICS: (pàgina 16)http://www.gencat.cat/ics/professionals/pdf/eqpf_2008.pdf

Més informació:
http://www.hemosleido.es/?p=577