Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 11 de març de 2009

Una doctora mor a trets en un centre de salut a Múrcia


Com està el món!!!
Va rebre una bala al cap i tres al pit disparades per un home descontent per l'atenció mèdica.


Un conductor d'ambulància també va rebre un altre tret i va resultar ferit lleu.
Facilitat per. E. Laborda

Font. Múrcia. (EFE).- Una doctora ha mort en rebre quatre trets, al cap i al pit, efectuats per un home que va irrompre ahir a la nit en el centre de salut de Moratalla (Múrcia), ha informat un portaveu del Centre de Coordinació d'Emergències de la Regió de Múrcia.

El portaveu ha afegit que un home, taxista jubilat i de 74 anys, va entrar a les dotze i mitjanamitja de la nit en el centre de salut i va disparar contra la doctora, que es trobava de guàrdia, i un conductor d'ambulància, en aquest cas un només tret, sense que es coneguin les causes de moment.
Els trets van ser efectuats amb un revòlver marca Astra del calibre 32.
Descontentament amb el tracte rebut
Pel que sembla, l'autor de l'agressió, que ja ha estat arrestat, es va presentar en la tarda d'ahir en l'esmentat centre sanitari per ser tractat d'un problema de salut, pel que sembla de tipus asmàtic.
Posteriorment es va desplaçar per consultar sobre el mateix assumpte a Caravaca de la Cruz, ja que, pel que sembla, no estava així content amb l'assistència rebuda. A la seva tornada a Moratalla i armat amb un revòlver es va presentar de nou en el Centre de Salut i va disparar en primer lloc contra la doctora, que estava de guàrdia, i a continuació contra el conductor de l'ambulància que es va apropar al lloc en sentir els trets.
El taxista va dir als agents de la Guàrdia Civil que l'arma, un revòlver marca Astra del calibre 32, la va trobar fa uns 15 o 20 anys al taxi, quan exercia la seva professió a Barcelona.
La doctora, la identitat de la qual no ha estat revelada, va morir després de ser està ingressada amb pronòstic molt greu en l'hospital Verge de l'Arrixaca de Múrcia, mentre que el conductor d'ambulància va ser traslladat a l'hospital de Caravaca de la Cruz, on va ser atès de la seva ferida.
MÉS INFORMACIÓ: