Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 20 d’abril del 2009

Hepatitis B: Una estratègia per a l'avaluació i el maneig




Hepatitis B: Una estratègia per a l'avaluació i el maneig


A l'edició de Gener 2009 de la Cleveland Clinic Journal of Medicine hi ha una revisió clínica titulada Hepatitis B: Una estratègia per a l'avaluació i el maneig per Hesham M Elgouhari MD, Tarek I Abu-Rajab Tamimi MD, William D Carey amb el nom de: "La comprensió de la història natural de la infecció per VHB i el seu diagnòstic, revisats en l'anterior revisió clínica (disponible en www.ccjm.org/content/75/12/8 81), i és fonamental per a la comprensió de com manejar la infecció per VHB.

Els autors s'examinen els principis generals del seu maneig en els pacients amb teràpia immunosupressora, en dones embarassades i la vacunació del VHB.

En la infecció pel virus de l'hepatitis B (VHB), un enfocament únic pel tractament no es pot aplicar-se a tots els pacients.

L'adult amb infecció adquirida aguda, per VHB rares vegades es requereix tractament, mentre que el tractament per a la infecció crònica s'ha de basar en la situació clínica del pacient i els resultats de la prova.

L'agent ideal per al tractament de l'hepatitis B no existeix, i els compromisos són l'essència de la selecció de l'agent.

La infecció per VHB és de vegades difícil de manejar a causa que la malaltia té diverses etapes, i molts escenaris clínics.

Els pacients infectats per VHB són un grup molt heterogeni, i no podem aplicar un únic enfocament de maneig per a tots.

Els autors recomanen els següents punts clau:


1.- Pacients amb infecció per VHB han de ser examinats per detectar carcinoma hepatocelular, especialment si tenen cirrosi. Els anàleg de nucleósidos i nucleótidos inhibidors de la transcriptasa inversa són fàcils d'usar i, per tant, solen ser els de primera línia.

2.- El problemes amb aquests agents és que la durada òptima de tractament no és coneguda, i pot sorgir resistència als medicaments.

3.- Els pacients amb malaltia hepàtica avançada o carcinoma hepatocelular han de ser visitats tot seguit per a la possibilitat de trasplantament hepàtic.

4.- Els candidats per la teràpia immunosupressora o quimioteràpia citotòxica han de ser controlats per VHB, ja que això pot causar un brot potencialment mortal de VHB.

5.- Les persones en situació de risc han de ser vacunades, i moltes no han estat.


Per a la revisió completa, faci click aquí.


Cleveland Clinic Journal of Medicine vol. 76 no. 1 19-35 © 2009 by the Cleveland Clinic