Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 7 d’abril de 2009

La web de vacunes de l'Associació Espanyola de Pediatria, en el llistat d'entitats recomanades per l'OMS sobre vacunació


Font: Sano y Salvo

La web de vacunes de l'Associació Espanyola de Pediatria, en el llistat d'entitats recomanades per l'OMS sobre vacunació

'Vacunes Sí!' és una eina tant per a professionals sanitaris, com per a pares i població general.

És de lliure accés i compta amb una àmplia informació actualitzada en aquesta matèria, segons han assenyalat des de la AEP.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha inclòs la pàgina web de vacunes de l'Associació Espanyola de Pediatria 'Vacunes Sí!' en el seu llistat d'entitats recomanades en el camp de la vacunació.

Juntament amb Societats Científiques i institucions del més alt nivell a nivell mundial en el camp de la prevenció, aquest portal de l'AEP es posiciona com a font de referència a Espanya i fora de les nostres fronteres per tot allò relatiu a la vacunació pediàtrica.