Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 20 d’abril del 2009

L'autonomia de gestió ja és una realitat!

El passat dia 3 d’abril, al Centre d’Atenció Primària Can Vidalet va tenir lloc, per primera vegada, la signatura de l’Acord de Gestió per part del gerent territorial, Dr. Xavier Corbella, i la directora de l’Equip Esplugues-1, Dra. Isabel Porta, dins la fase demostrativa del projecte d’autonomia de gestió dels equips d’atenció primària de l’ICS.

A proposta dels gerents territorials, l’any 2008 es van seleccionar 10 EAP de tot Catalunya que participarien en l’experiència demostrativa.

En aquesta primera fase, l’Equip de Can Vidalet va ser el seleccionat per la Gerència Territorial Metropolitana Sud.

El nou model de gestió pretén construir-se amb la participació dels professionals, amb la referència del Pla Estratègic de l’ICS i de les polítiques definides pel Departament de Salut en matèria de planificació i ordenació dels serveis sanitaris, i incorpora les experiències prèvies d’èxit en la mateixa empresa.

Comporta una major autonomia i implicació per part de tots els professionals de l’equip en la gestió dels recursos i, a la vegada, un major grau de responsabilitat, sempre dins del marc institucional d’empresa pública.

L’objectiu fonamental del projecte és introduir una nova cultura en els equips assistencials, que avancin cap a l’excel•lència clínica, amb una major satisfacció de ciutadans i professionals i una millor utilització dels recursos.