Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 4 de maig del 2009

Hipotiroidisme subclínic: Ens limitem a controlar o a tractar?

A l'edició de Febrer de la Journal of Family Practice hi ha una revisió clínica titulada Hipotiroïdisme subclínic: Es limita a controlar o tractar? per Robert M. McCarron, DG. from the Oregon Health and Science University, Portland, Oregon USA.

La disfunció de la tiroides entra en el diagnòstic diferencial de la majoria de l'estat d'ànim, ansietat, pensament, i trastorns cognitius. Més de la meitat dels aproximadament 27 milions de nord-americans amb hipertiroidismo o hipotiroïdisme no són diagnosticats, per això l'Associació Americana de Tiroide recomana el screening universal per a la disfunció de la tiroide després de 35 anys, amb una vegada cada 5 anys.

Malgrat que alguns metges diuen que aquesta recomanació és excessiva, amb una selecció estratègica d'hormona estimulant del tiroide (TSH), és una prova molt important pels pacients amb malalties psiquiàtriques.

La revisió descriu els següents punts claus a la pràctica cínica:


1.- La disfunció tiroide subclínica és un diagnòstic de laboratori que mereix d'observació, però no necessàriament tractament.


2.- L'espera vigilant és preferible en els pacients de 65 anys, amb lleu hipotiroïdisme subclínic (TSH <10 mU / L) llevat que hagin un destacat l'estat d'ànim, cognitius, o condicions mèdiques, tals com a insuficiència cardíaca congestiva o hiperlipidemia, que podria beneficiar-se d'una substitució tiroide.


3.- En adults d'edat <65, es considera la possibilitat de TSH 4.5 a 10 mU / L com un nivell per iniciar la substitució tiroidea, sobretot si els anticossos anti-TPO són presents (encara que encara prevalen les recomanacions d'observació en espera).


Per a la revisió completa, faci click aquí.
The Journal Of Family Practice Vol. 8, No. 2 / February 2009 © Copyright 2009 The Journal of Family Practice.Hipotiroïdisme Subclínic: Es limita a controlar o a tractar?. Robert M. McCarron, DG. from the Oregon Health and Science University, Portland, Oregon USA.