Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 5 de maig de 2009

l'instint de supervivència !

Els éssers humans moderns conserven "l'instint de supervivència" de l'home de les cavernes !!!

Una investigació publicada a la revista Proceedings of the National Academy of Sciences i realitzada per científics de la Universitat de Califòrnia, revela que els éssers humans moderns mantenen l'instint de supervivència malgrat les comoditats de la societat del benestar.

Els investigadors asseguren que han trobat evidències que la selecció natural modifica mecanismes en els cervells dels nostres avantpassats especialment per prestar l'atenció a altres éssers humans i animals que podien suposar un perill, i aquesta característica perdura fins als nostres dies.

La selecció natural necessita d'un llarg termini per a modificar de nou una estructura, els nostres avantpassats van desenvolupar la imprescindible supervisió dels depredadors que els envoltaven, tigres, lleons, etc ... i tot i que les coses han canviat molt des d'aleshores, el nostre instint triga molt més en canviar que l'evolució de la societat.

A manera d´exemple, mireu aquest video de l'instint de supervivència... fascinant, meravellós i molt tendre!!!