Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 29 de juny de 2009

El treball en equip. Una eina de futur pels que no el tenen!

Moltes són les excuses que podem donar per realitzar una activitat on es dugui a terme la pràctica d'un treball en equip, però ¿per que realment ho hem de fer? doncs bé, en l'actualitat vivim en una cultura egocèntrica i globalitzada (gran la paradoxa), on l'home ha fet de la seva existència pròpia el centre l'univers i es determinat a reunir la major quantitat de béns sense importar el preu que s'ha de pagar, encara que en ocasions aquesta situació d'èxit impliqui passar per sobre de els altres éssers humans.

Us deixo un video clip, molt ben fet i amb escassos recursos econòmics, amb una cançò inolvidable, de com treballar en equip i aconseguir un resultat final impactant.

La superació no té limits!