Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 18 de juny de 2009

Pèrdua del sentit de l´olfacte. Efectes secundaris dels medicaments.


La FDA ha notificar als consumidors i els professionals de la salut per aturar l'ús de Zicam nasal Gel / hisop nasal producte de venda lliure com a remei per al refredat, ja que estan associats amb la pèrdua del sentit de l'olfacte que poden ser de llarga durada o permanents. La FDA ha rebut més de 130 informes de la pèrdua del sentit de l'olfacte associats amb l'ús de Zicam.

En aquests informes, moltes persones que van experimentar una pèrdua d'olfacte diun que la condició es va produir amb la primera dosi, i altres van informar d'una pèrdua del sentit de l'olfacte després de múltiples usos dels productes.


Read the complete MedWatch 2009 Safety Summary, including links to the Public Health Advisory and Consumer Update page, at:

http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/SafetyInformation/SafetyAlertsforHumanMedicalProducts/ucm166996.htm