Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 22 de setembre de 2009

Informe tècnic en pediatria sobre la grip pandèmica A (H1N1)

Una bona iniciativa d´unió d´esforços!


La pandèmia gripal per virus A (H1 N1), que previsiblement ens afectarà durant el pròxim tardor-hivern i en la qual s'espera una importància incidència en la població infantil, ha propiciat que diferents organismes hagin format part del Grup d'Experts sobre Grip A creat pel Ministeri de Sanitat i Política Social.


És un informe tècnic en pediatria sobre la grip pandèmica A (H1N1 ).

L'Associació Espanyola de Pediatria (AEP), el Grup de Treball de Pediatria Basada en l'Evidència, grup compartit entre la pròpia AEP i l'Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària, ha elaborat un informe tècnic sobre la grip pandèmica A ( H1N1) 2009 en l'edat pediàtrica.

Aquest document aborda diversos aspectes de la malaltia: epidemiologia, diagnòstic, mesures físiques de prevenció, vacunació i tractament farmacològic.

L'informe compta amb l'aval de la AEPap, SEPEAP, Societat Espanyola de Pneumologia Pediàtrica i Societat Espanyola d'Urgències de Pediatria.


Document