Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 24 de setembre de 2009

Recomanacions per a l’alimentació en la primera infància (de 0 a 3 anys)


L’objectiu de la guia és millorar la qualitat de l’alimentació dels infants i el seu desenvolupament

Es tracta d’un instrument d’assessorament per als professionals sanitaris, els responsables de les escoles bressol i les famíliesAfavorir les condicions que permetin l’adquisició progressiva d’uns hàbits alimentaris saludables és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, ajudarà a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta.

Vol ser un instrument útil d’informació i d’assessorament tant per als professionals sanitaris, com per a les famílies i les persones responsables de les escoles bressol, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’alimentació dels infants i el seu desenvolupament.

Document