Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 20 d’octubre del 2009

L'associació o l'alternança de ibuprofè i paracetamol és més eficaç i segura que l'administració d'aquests dos fàrmacs en monoteràpia?

Febre en nens ... ibuprofè, paracetamol? ... Sols, combinats, alternats?



En "Hemos leido..." fan referència d´un tema de molt interès:


Es tracta d´una Revisió Sistemàtica que s´ha publicat a la Web de British Medical Journal (BMJ).


Un article en el que de nou es planteja si l'associació o l'alternança de ibuprofè i paracetamol és més eficaç i segura que l'administració d'aquests dos fàrmacs en monoteràpia per al tractament de la febre en la població pediàtrica.

Resum:

1.- Els autors van concloure que els nens amb febre haurien de ser tractats primer amb ibuprofèn i considerar la possibilitat de l'associació després de les primeres 24 hores.

2.- Unicament recomana l'ús de antipirètics en nens quan la febre vagi acompanyada d'un malestar general

3.-L'administració de l'associació de ibuprofè més paracetamol no s'hauria d'utilitzar de forma indiscriminada.


Més informació:
Font: Hemos leido:



http://www.hemosleido.es/?p=759emosleido.es/?p=759








.

4 comentaris:

joferreras ha dit...

He escoltat últimament noticies a premsa i telenotícies del mal ús que se'n fa d'aquest tipus de pàgines web, blocs o similars per part de molt pares, alhora de voler ocupar el lloc dels metges mitjançant la medicació per recepte "virtual".

Unknown ha dit...

La pràctica de la combinació d'ibuprofé i paracetamol es ja una pràctica extesa i molts pares donan per fet que és la millor opció per baixar la febre (a part de l'obsessió per baixar decimes de febre...)
otser s'hauria de fer una difusió oficial des dels CAP per difondre que aquesta pràctica no es recomanable.

Edu ha dit...

Fa uns dies vaig rebre un mail on deia que s'estan utilitzan altres medicaments que porcedeixen d'una compnyia farmacèutica que estan provocant greus problemes de salut a la societat. Així que dire mas vale conocido, en aquest cas paracetamol i ibuprofé que malo por conocer.

Elisenda ha dit...

Doncs jo, absolutament totes les vegades que he portat als nens al pediatra amb febre, m'han receptat l'ibuprofé i el paracetamol combinat, cada 4 hores un. Potser des del CAP ens haurien de facilitar més informació per poder administrar-los de manera correcta.