Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 2 d’octubre de 2009

Paròdia de l´homeopatia

L'homeopatia és un sistema de medicina alternativa, caracteritzat per l'ús de remeis carents d'ingredients químicament actius. Va ser desenvolupada pel metge saxó Samuel Hahnemann (1755-1843) a principis del segle XIX.

Té una àmplia i creixent popularitat a les àrees en què es practica, sent finançada o coberta per alguns sistemes de sanitat pública o seguretat social.

No obstant això, no té proves empíriques sòlides i els seus fonaments teòrics són contradictoris amb el que estableix el desenvolupament de la ciència moderna, de manera que per la comunitat científica l'homeopatia és una pseudociència, i poques organitzacions científiques li ofereixen credibilitat.

Us deixo una Parodia de homeopatía de "That Mitchell and Webb Look" con subtitols en Castellà:

.

.