Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 13 d’octubre de 2009

Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària a Catalunya


El Consell de Direcció del Servei Català de la Salut ha aprovat el Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària que permetrà la modernització progressiva dels serveis d'AP a Catalunya i introduirà una nova manera de prestar aquests serveis, per tal que resulten més accessibles i resolutius, amb la implicació dels professionals i dels proveïdors.

Segons les dades de la darrera Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA), del 2006, el 86% de la població va visitar, com a mínim un cop l'any, a un professional de la salut, les visites al metge de capçalera són les més freqüents entre la població adulta (72'2%) i entre la població infantil les visites al pediatre (84'9%).

El Pla d'Innovació permetrà que el sistema sanitari es centri més en el malalt i en el procés de la seva malaltia, alhora que l'atenció primària i l'hospitalària treballin de forma més integrada.


Document
.
.