Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 30 de novembre de 2009

Maneig de la síndrome postaturada cardíacaLa Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC), ha realitzat un protocol d'actuació per impulsar la implementació de mesures de millora en la supervivència dels pacients que ingressen en unitats de cures intensives després de la recuperació de la circulació espontània després d'haver sofert una aturada cardíaca.
Article original: Martín-Hernández H, López-Messa JB, Pérez-Vela JL, Molina-Latorre R, Cárdenas-Creu A, Lesmes-Serrano A, Álvarez-Fernández JA, Fonseca-San Miguel F, Tamayo-Lomas LM, Ferrer-Ansola

Med Intensiva 2009. doi:10.1016/ j.medin.2009.09.001. [PDF 20 pàg., 454 Kb]
.

.
.Esperem que aquesta publicació sigui d'interès per a tots els professionals implicats en el tractament d'aquest tipus de pacients i sigui d'utilitat per millorar l'atenció als mateixos amb l'objectiu de millorar la seva supervivència i reduir les seqüeles.
.
.