Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 19 de novembre del 2009

Resultats actuals de la Campanya Vacunal per part de l´OMS


Bones notícies i resultats!

Fins ara, l'OMS ha rebut informació de la vacunació a partir de 16 dels 40 països que estan realitzant les campanyes de vacunació contra la pandèmia de l'H1N1.
Resum
Sobre la base de la informació en aquests 16 països, l'OMS estima que s´han realitzat al voltant de 80 milions de dosis de vacuna contra la pandèmia i s'han distribuït al voltant de 65 milions de persones . Aquesta campanya de vacunació es va iniciar a Austràlia i la República Popular de la Xina a finals de setembre.

Complicacions més importants
La síndrome de Guillain- Barré
Fins ara, s´han reportat menys de deu casos sospitosos de síndrome de Guillain-Barré en persones que han rebut la vacuna. Aquestes xifres estan en línia amb les taxes normals de fons d'aquesta malaltia.
Tots els casos s'han recuperat.

Les investigacions de les morts
Un petit nombre de morts s'han produït en persones que han estat vacunats. Totes aquestes morts, han estat investigades. Tot i que algunes investigacions estan en curs, els resultats de les investigacions concloses, han descartat un vincle directe a la vacuna contra la pandèmia com la causa de la mort.

A la Xina, per exemple, amb més de 11 milions de dosis de vacuna contra la pandèmia administrades, les autoritats sanitàries han informat a l'OMS de 15 casos d'efectes secundaris greus i dos morts que es van produir després de la vacunació.

Una investigació minuciosa d'aquestes morts, incloent-hi una revisió dels resultats de l'autòpsia, va determinar que les condicions mèdiques subjacents són la causa de la mort, i no la vacuna.

Més informació: