Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

diumenge, 27 de desembre de 2009

Traducció de la revisió 2009 de la Guia Europea del maneig de l´Hipertensió


Traducció del Document de la Societat Europea d'Hipertensió.

Després de 2 anys de la publicació de la Guia 2007 d'ESH/ECS sobre el maneig de la hipertensió arterial, noves investigacions i nous estudis importants (incloent alguns assaigs aleatorizados i amplis de teràpia antihipertensiva) han reforçat les proves sobre les recomanacions del 2007.

Però altres estudis, han ampliat la informació disponible el 2007, modificant alguns dels conceptes previs i suggerint que algunes de les recomanacions noves basades en l'evidència podrien ser apropiades.

L'objectiu d'aquest document és valorar alguns dels estudis sobre HTA publicats en els 2 últims anys per valorar la seva contribució al coneixement de la HTA.

A més, algunes aportacions crítiques de les actuals recomanacions ESH/ESC, com succeeix amb altres Guies, podrien servir com a preparació d'una tercera edició.

Agrair-li al Dr. Rafael Molina, membre del grup de Cardiovascular de la Samfyc, la realització i difusió d'aquesta important traducció.

Document

i més documents d´interès relacionats amb l´HTA


.
.
.