Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 29 de gener de 2010

Nova Guia de Pràctica Clínica per a la Prevenció i el Tractament de les Úlceres per Pressió


La prevalença de les úlceres per pressió pot prendre tal magnitud que en alguns contexts ha estat denominat com "l´epidèmia sota els llençols".
.
La rellevància d'aquest problema ha estat molt present per les infermeres del Servicio Andaluz de Salud, que han elaborat i actualitzat aquesta guia d'actuació per donar resposta a aquest important problema de salut.


S'ha introduït una metodologia d'elaboració que es troba a l'avantguarda de les Guies de Pràctica Clínica existents fins ara.

Com a exemple la utilització de Classificació de nivells d'evidències GRADE o les Normes de Qualitat dels Processos Assistencials Integrats, la taxonomia infermera, a més de servir-se de l'ús d´AGREE com a instrument d'avaluació de la seva qualitat metodològica.

Aquesta Guia de Pràctica Clínica es proposa com a referència per a la Prevenció i el Tractament de les Úlceres per Pressió.

Document
.
.