Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dissabte, 16 de gener de 2010

NICE BITES és un butlletí mensual pels professionals sanitaris implicats en la prescripció

Una publicació de qualitat per a tots els metges d'Atenció Primària!

El Dr. Vicente Baos i el seu interessant Bloc El Supositorio, en ha deixat una entrada que em permeto copiar-la per l'interes general que té:
.
L'East Lancashire Health Economy gestiona una àrea d'uns 522.000 habitants i produeix uns excel·lents documents. De manera breu, però molt ordenada, tracta un tema farmacològic, l'actualitza i el posa a disposició dels seus prescriptors.
.
L'objectiu d'aquesta publicació és proporcionar als professionals de la salut un resum clar i concís dels principals punts de la prescripció i de l'orientació presa pel NICE.
.
Aquesta bona notícia ha sorgit de la col·laboració de Metges de Família de l'atenció primària en resposta a una necessitat d'informació de fàcil accés.
.
A cada edició tenim orientacions que es refereix a la prescripció i cura de les persones amb malalties i condicions específiques i es basen en la millor evidència disponible. Es fan recomanacions sobre l'ús de medicaments nous i existents i els tractaments en el NHS.

Esperem que sigui una eina útil en l'aplicació de les recomanacions de NICE bites.

És un material de molta utilitat per reforçar els algoritmes en la pràctica mèdica, i serveixen en molts casos per justificar o no la utilitat d´un tractament.

Per exemple, el mes de desembre van parlar de l'ús d'antibiòtics en les infeccions del tracte respiratori

.

.

1 comentari:

VBV ha dit...

Gracias por la referencia, Miguel
Un cordial saludo