Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 24 de febrer de 2010

Guia de Pràctica Clínica dels trastorns DepressiusLa Consejería de Sanidad y Consumo de Murcia, dins del programa destinat a millorar l'atenció a les persones que sofreixen depressió a la Regió, ha elaborat la 'Guia de pràctica clínica dels trastorns depressius'.

Les recomanacions de la O.M.S. en aquesta matèria, els continguts la Declaració d'Hèlsinki, el Pla de Salut Mental i Drogodependències de la Regió de Múrcia 2006-2009, i les recentment aprovades Estratègies de Salut Mental del Sistema Nacional de Salut (treball actiu dels professionals d'atenció primària i salut mental), expliciten que és de màxima importància el que els dos nivells assistencials estiguin coordinats, cooperin i tractin activament, cada un en el seu àmbit d'actuació, a aquests pacients.


.
..
Document
.
.
.