Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 10 de febrer de 2010

Guia de Pràctica Clínica per a la cura de la pell i mucoses en persones amb epidermolisis bullosa

El Servicio Andaluz de Salud (SAS) ha realitzat una nova Guia de Pràctica Clínica sobre la cura de la pell i mucoses en persones amb Epidermolisis Bullosa.
.
L'Epidermolisis Bullosa es considera una malaltia poc freqüent per presentar una incidència inferior al 5 per 10.000 habitants.

La dificultat per afrontar i adaptar-se a aquesta malaltia es deu fonamentalment al desconcert que produeix el desconeixement de la malaltia en el moment del diagnòstic així com l'aïllament i falta de contacte amb d'altres persones afectades, el desconeixement de centres sanitaris de referència i a la dificultat per al tractament de la malaltia.

Per això, es fa indispensable normalitzar, protocolitzar i fomentar la cura, tractament i ajuts tècnics que puguin facilitar la vida d'aquestes persones.

Document

.

.