Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 2 de febrer de 2010

Nou Protocol pel control dels anticoagulants orals


Nou Protocol per al degut control dels anticoagulants orals antagonistes de la vitamina K, que ha estat actualitzat recentment.
El Departament de Salut posa a disposició dels professionals el
.
Diversos professionals de l’Institut Català de la Salut han participat en la seva elaboració.
.
El protocol s’ha renovat amb l’objectiu d’adequar-lo a les noves necessitats: per una banda, s’ha incrementat de manera exponencial el nombre de pacients que requereixen el tractament amb fàrmacs anticoagulants antagonistes de la vitamina K (AVK) i, d’altra banda, en l’actualitat el maneig del tractament es porta principalment i de manera conjunta entre hematòlegs i metges d’atenció primària de salut amb la col·laboració d'altres professionals de la salut.
.
El protocol, detalla les pautes d’actuació clínica en pacients en tractament amb AVK i els aspectes de registre, de qualitat i d’organització, amb l’objectiu que sigui un document de suport útil per al maneig integral d’aquests pacients.
..
.
.