Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 24 de febrer de 2010

Procediment que agilitza el procés de declaració de Contingències Professionals


.
Aquesta instrucció és d’aplicació per als metges /esses d’atenció primària dels centres proveïdors del Servei Català de la Salut (CATSALUT), de l’Institut Català de la Salut (ICS), Entitats de Base Associativa (EBA) i altres proveïdors (mútues, consorcis, etc...), en el supòsit de que un/a treballador/a sol·liciti assistència sanitària i els hagin de prescriure una baixa laboral i existeixin indicis raonables de que la causa és de base professional (Accident de Treball o Malaltia Professional).

.
Queden exclosos d'aquest procediment aquells casos en els que no existint comunicat d'accident laboral previ, primen les valoracions jurídiques sobre les mèdiques a l'hora de determinar la contingència, concretament:


- Accidents in itinere o en missió, no reconeguts per l'empresa i/o la mútua.

.- Quan la discrepància que s'ha de resoldre està relacionada amb el lloc i hora en què es produeix l'accident (inclòs infart agut de miocardi, accident vascular cerebral i ruptura d'aneurisma).

. En aquests casos, per determinar la contingència del procés, el/la metge/essa ha d'informar al pacient que la via adient és la presentació d'una sol·licitud de determinació de contingència davant l'INSS.


INSTRUCCIÓ 2007
També et pot interessar:
.

1 comentari:

芥末 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.