Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 31 de març de 2010

Consum moderat d´alcohol i impacte sobre l´AVCEl consum moderat d'alcohol pot tenir, a llarg termini, baix impacte sobre el risc o la gravetat d'un accident cerebrovascular.
.
.
.
.
Els resultats, publicats a la revista Stroke, provenen de l'estudi de 22.000 participants masculins que van ser seguits durant una mitjana de 22 anys.
.
Resum
Els investigadors van trobar que, en general, No existia una associació significativa entre l'hàbit de beure dels participants i el risc de patir un accident cerebrovascular.
.
En quant als possibles efectes de l'hàbit de consumir alcohol sobre els resultats de l'accident cerebrovascular, els resultats suggereixen que el consum moderat d'alcohol previ a un accident cerebrovascular No afecta als resultats pos-tictus.
.
Tampoc tenim cap prova que beure poc, una copa per setmana, reduís el risc d'accident cerebrovascular, si es comparava amb no beure. Encara així, un consum moderat d'alcohol no mostrava cap efecte augmentant el risc d'accident cerebrovascular o de discapacitat després d'un accident cerebrovascular.


.
.
.