Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 25 de març del 2010

Germans Trias és reconegut com a centre pioner en el tractament dels ictus més greus









La Societad Española de Neurologia (SEN) ha lliurat el certificat d’acreditació a la unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que es converteix així en la primera acreditada de l’Estat espanyol.
.
Aquest reconeixement significa que la unitat compleix tots els requisits d’excel•lència, tant pel que fa als recursos humans, com a l’equipament, com a la gestió i el control de la seva activitat d’assistència, docència i investigació. En definitiva, l’acreditació ratifica l’alta qualificació de la unitat d’Ictus per atendre aquesta malaltia.


A l’acreditació s’hi suma el fet que des del mes de febrer el Centre Terciari d’Ictus que han creat el Germans Trias i l’Hospital del Mar és el primer homologat a Catalunya pel Pla Director de la Malaltia Vascular Cerebral. Això significa que el Departament de Salut considera que els professionals dels dos hospitals estan capacitats per tractar, de forma coordinada les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, els ictus mitjançant cateterisme.
.
El centre és ara referència per als casos més greus a tractar d’aquesta forma a Catalunya.
.
.