Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 25 de març de 2010

Germans Trias és reconegut com a centre pioner en el tractament dels ictus més greus

La Societad Española de Neurologia (SEN) ha lliurat el certificat d’acreditació a la unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que es converteix així en la primera acreditada de l’Estat espanyol.
.
Aquest reconeixement significa que la unitat compleix tots els requisits d’excel•lència, tant pel que fa als recursos humans, com a l’equipament, com a la gestió i el control de la seva activitat d’assistència, docència i investigació. En definitiva, l’acreditació ratifica l’alta qualificació de la unitat d’Ictus per atendre aquesta malaltia.


A l’acreditació s’hi suma el fet que des del mes de febrer el Centre Terciari d’Ictus que han creat el Germans Trias i l’Hospital del Mar és el primer homologat a Catalunya pel Pla Director de la Malaltia Vascular Cerebral. Això significa que el Departament de Salut considera que els professionals dels dos hospitals estan capacitats per tractar, de forma coordinada les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, els ictus mitjançant cateterisme.
.
El centre és ara referència per als casos més greus a tractar d’aquesta forma a Catalunya.
.
.