Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 30 d’abril de 2010

El diagnòstic de la pediculosi del cuir cabellut: inspecció o pentinar-se?El principal criteri per iniciar un tractament de la pediculosi és la presència de polls .
,
Aquest estudi demostra que el mètode de pentinar el cabell moll és més sensible que la inspecció del cap per detectar la presència de polls en una persona.
.
Font: Minerva
.
Jahnke C, Bauer E, Hengge UR, Feldmeier H. Accuracy of diagnosis of pediculosis capitis: visual inspection vs wet combing. Arch Dermatol 2009;145:309-13.Quina és la precisió diagnòstica d'una inspecció del cap davant pentinar el cabell mollat per a la detecció de polls en escolars de 6 a 12 anys durant una epidèmia de polls?